آشپزباشی - آرزو گنجی
قالب سوفله را به گنجایش 125 میلیلیتر با کره چرب کنید و آنها را در یخچال قرار دهید.
آنگاه شکلات و کره را روی حرارت ملایم آب کنید و کنار بگذارید.
سپس تخممرغها و وانیل را 2 دقیقه با همزن برقی بزنید و بعد ارده و شیره انگور را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط شکلات و کره را همراه با آرد به مایه بیفزائید و هم بزنید.
اینک مایه فراهم کرده را در قالبهای سوفله بریزید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه سوفله خنک شد، آن را با پودر شکر و توت فرنگی بیارائید.