ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
4 ظرف مخصوص سوفله را به گنجايش 200 میلی ليتر با کره چرب کنيد و دورشان فویل ببنديد. به گونهای كه فویل از لبههای ظرف بلندتر باشد.
آنگاه زرده تخممرغها را همراه با شکر، پوست لیمو و آب لیمو با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و سبک شود. سپس پنیر خامهای رابه آن بیفزایید.
حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن ماری (روی حرارت بخار آب جوش) حل كنيد. اكنون محلول ژلاتين را به مایه فراهم كرده بيفزائيد.
آنگاه سفيده تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفيد شود و فرم بگیرد و بعد آن را همراه با خامه به مايه افزوده و به آرامی مخلوط کنید. اينك مایه فراهم كرده را در قالبهای سوفله بريزيد و 6 ساعت در یخچال نگه داريد.
سپس فویل را به آرامی باز کنيد و سوفله را با خامه و پوست لیمو بيارائيد.