Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 آذر 1403 - 20:37

موس شكلات سفید با سس گیلاس

موس شكلات سفید با سس گیلاس

shooroshirin7

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

شكلات سفید خرد كرده 175 گرم

 

شیر 90 میلی‌لیتر (حدود یك‌سوم پیمانه)

 

آبلیموی تازه  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

سفیده تخم‌مرغ  2 عدد

 

خامه فرم گرفته 225 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس شكلات

 

شكلات سیاه یا شیری  50گرم

 

خامه ساده 4 قاشق سوپخوری

 

شیر  2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه سس گیلاس

 

آرد ذرت  یك‌‌دوم قاشق چایخوری

 

آب  5 قاشق سوپخوری

 

گیلاس تازه و پوره كرده 2 پیمانه

 

پودر شكر 3 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه 2 قاشق چایخوری

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید و شیر و آبلیمو را به آن بیفزائید و كنار بگذارید.

 آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن‌برقی بزنید تا فرم بگیرد و مخلوط شكلات و شیر را به آرامی به آن بیفزائید.

سپس خامه را نیز اضافه كنید و مایه فراهم كرده را در ظرف مورد نظر بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اكنون موس را با سس شكلات یا گیلاس میل كنید.

روش تهیه سس شكلات

 شكلات، خامه و شیر را در كاسه مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب بگذارید تا صاف و یكدست شود و پس از خنك شدن مصرف كنید.

روش تهیه سس گیلاس

 همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه بجوشد و قدری غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.

 

تعداد بازديد: 1812 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است