آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
شكلات را به روش بنماری آب كنید و شیر و آبلیمو را به آن بیفزائید و كنار بگذارید.
آنگاه سفیده تخممرغها را با همزنبرقی بزنید تا فرم بگیرد و مخلوط شكلات و شیر را به آرامی به آن بیفزائید.
سپس خامه را نیز اضافه كنید و مایه فراهم كرده را در ظرف مورد نظر بریزید و به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد. اكنون موس را با سس شكلات یا گیلاس میل كنید.
روش تهیه سس شكلات
شكلات، خامه و شیر را در كاسه مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب بگذارید تا صاف و یكدست شود و پس از خنك شدن مصرف كنید.
روش تهیه سس گیلاس
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مایه بجوشد و قدری غلیظ شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.