طرز تهیه فرنی با طعم بادام و سس كارامل
در ظرف مناسبی، نیمی از شیر را با آرد برنج، زردههای تخم مرغ و بادام مخلوط كنید و كنار بگذارید. سپس باقیماندهی شیر را بجوشانید و به مخلوط قبلی بیفزائید. حالا سس كارامل را اضافه نمائید و همچنان كه ظرف روی اجاق است، پیوسته هم بزنید تا فرنی، صاف، یكدست و غلیظ شود. اكنون فرنی را از روی اجاق بردارید و وانیل را به آن بیفزائید. اینك فرنی را در ظرف زیبا و مناسبی بریزید و با بادام و سس كارامل تزئین كنید.
روش تهیهی سس كارامل:
شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و آن را با حرارت ملایم حل كنید تا به رنگ طلائی تیره درآید. سپس آب را به آن بیفزائید و بجوشانید تا سس، كمی غلیظ شود.