آشپزباشی- آرزوی صفری
در تابه مناسبی، هر دو آرد را با هم تركیب كنید، آب را به آن بیفزائید و روی شعله ملایم قرار دهید تا گرم شود. آن گاه كره را در چند مرحله اضافه كنید و آرد را پیوسته هم بزنید تا یكدست شود و رنگ آرد تغییر كند. ادویه، گردو و كنجد را نیز بیفزائید.
در پایان، شیره را با مواد تركیب نمائید و پس از 5 دقیقه، شعله را خاموش كنید. حالا حلوا را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با خلال پسته تزئین كنید.
یادآوری: ادویه شامل هل، زنجفیل، دارچین، پودر گل سرخ، فلفل قرمز و سیاه، جوز هندی، زردچوبه، زیره و میخك میباشد.