آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم چند دقیقه بجوشانید.
آن گاه زعفران و گلاب را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه شربت را بجوشانید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. حالا تخم مرغ ها را همراه با وانیل با همزن برقی بزنید تا سبک شود و بعد پودر نارگیل را بیفزائید و مخلوط کنید.ا
کنون ماست و روغن را درون این مایه بریزید.آن گاه مخلوط الک کردۀ آرد و بیکینگ پودر را افزوده و هم بزنید.
اینک کف قالب سرامیکی نسوز را به قطر 27 سانتیمتر با کره چرب کنید و مایه
خاگینه را در آن بریزید. سپس خاگینه را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا خاگینه را از فر در آورید و همینکه اندکی ولرم شد، شربت خنک شده را رویش بریزید و بگذارید شربت به خورد خاگینه برود.