آشپزباشی- مژگان فرهنگ
قالب مربع به اندازه 20×30 سانتیمتر را با كاغذ آلومینیوم به گونهای بپوشانید كه حدود 5 سانتیمتر، بالاتر از دیواره قالب باشد. آنگاه
كره، شكر قهوهای و وانیلین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود و مایه یكدست و روانی به دست آید.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید قدری خنك شود. حالا گردو، كشمش و بیسكویت را بیفزایید و مخلوط كنید. اكنون نیمی از مواد فراهم كرده را در قالب بریزید و صاف كنید.
موز را رویش بچینید و باقیمانده مواد را روی موز بریزید و قدری با دست بفشارید. اینكه مواد رویه را روی فاج بریزید و به كمك پالت صاف كنید و به مدت تقریبی 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً سفت شود. حال فاج را از قالب درآورید و به اندازه دلخواه ببرید و برای پذیرایی در ظرف دردار زیبایی بچینید.
یادآوری: برای تهیه مواد رویه شكلات آبكرده را با كره بادام زمینی مخلوط كنید تا مایه یكدستی حاصل شود.