Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

پاناکتای انبه

پاناکتای انبه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

خامه صبحانه   300 گرم

شیر   160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

شکر    55 گرم

پودر ژلاتین   2 قاشق چایخوری 

وانیلین   یک چهارم قاشق چایخوری

انبه    2 عدد

شکر    6  قاشق سوپخوری

آب   2 قاشق سوپخوری 

آشپزباشی - مریم امیری

خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید.

آن‌گاه در ظرف دیگری، شکر و ژلاتین را با هم مخلوط کنید و آن را روی مخلوط خامه و شیر بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود و شیر خامه گرم شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را به کرم بیفزائید.

همینکه کرم اندکی خنک شد، آن را در لیوان‌های مناسب پذیرائی  بریزید و در یخچال بگذارید تا کرم ببندد.

حالا پوست  انبه را بگیرید و انبه را خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.

اکنون شکر و آب را به انبه بیفزائید و روی حرارت ملایم، قرار دهید تا انبه بپزد و آبش کشیده شود.

اینک سس انبه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تاخنک شود.

آن‌گاه سس انبه را روی پاناکتا بریزید و دسر را دوباره در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.

یادآوری: چنانچه انبه تازه در دسترستان نبود، می‌توانید از کمپوت آن استفاده کنید.

برچسب ها: دسر انبهآشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزهپاناکتای انبهدسر با میوه گرمسیریمواد لازم برای تهیه پاناکتاروش تهیه انواع پاناکتا تعداد بازديد: 948 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟