آشپزباشی - مریم امیری
خامه و شیر را با هم مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه در ظرف دیگری، شکر و ژلاتین را با هم مخلوط کنید و آن را روی مخلوط خامه و شیر بپاشید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شود و شیر خامه گرم شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را به کرم بیفزائید.
همینکه کرم اندکی خنک شد، آن را در لیوانهای مناسب پذیرائی بریزید و در یخچال بگذارید تا کرم ببندد.
حالا پوست انبه را بگیرید و انبه را خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
اکنون شکر و آب را به انبه بیفزائید و روی حرارت ملایم، قرار دهید تا انبه بپزد و آبش کشیده شود.
اینک سس انبه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تاخنک شود.
آنگاه سس انبه را روی پاناکتا بریزید و دسر را دوباره در یخچال بگذارید تا آماده مصرف شود.
یادآوری: چنانچه انبه تازه در دسترستان نبود، میتوانید از کمپوت آن استفاده کنید.