آشپزباشی - آرزو گنجی:
روش تهیه
کره و رشته را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، 3دقیقه تفت دهید. آنگاه خلال پسته، خلال بادام، شکر، عسل، شیر، زعفران و پودر هل را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا رشته بپزد و دسر قدری غلیظ شود (حدود 10 دقیقه). سپس دسر فراهم کرده را در ظرفهای مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با خلال پسته و بادام بیارائید.
خواص زعفران
زعفران گیــاهی بــا نام علمی
Crocus sativus ، از راسته مارچوبهسانان و تیرهی زنبقیان می باشد. به خاطر رنگ زرد و قیمت بالایی که دارد به ادویه طلایی معروف شده است. بیش از ۴ هزار سال است که از زعفران برای خوش بو و خوش طعم کردن غذاها استفاده میشود. امروزه بیش از ۹۰ درصد زعفران دنیا در ایران تولید می شود.