آشپزباشی - مریم امیری
سفیده تخممرغها را در کاسه مناسبی بریزید، کرم تارتار را بیفزائید و با همزن برقی هم بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد .
آنگاه شکر را کم کم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا شکر حل شود. سپس پودر نارگیل، خامه و آبلیمو را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط نمائید.
حالا موس را در 6 قالب یکنفره به گنجایش هر یک 125 میلیلیتر، بریزید و موس را دستکم 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا ببندد و آماده مصرف شود.
اکنون موس را از قالب جدا کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. اینک نارگیل برشته کرده را رویش بپاشید و با میوه میل کنید.