آشپزباشی - عارفه ابن الرضا:
روشتهیه
فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب رمکین را چرب نمائید. آنگاه آرد برنج را در کاسة مناسبی بریزید و با آب پرتقال مخلوط کنید. سپس شکر و توت فرنگیها را بیفزائید و همة مواد را با هم مخلوط سازید. حالا این مخلوط را بین رمکینها تقسیم کنید. اکنون مایة کیک را فراهم کنید و آن را روی میوه در قالبها (رمکین) بریزید. آنگاه روی مایة کیک قدری شکر بپاشید و کابلر را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید.
روش تهیة کیک:
آرد، شکر و بیکینگ سودا را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. شیر، کره، ماست و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول سیمی هم بزنید تا مایة صاف و یکنواختی حاصل شود.
یادآوری
برای افزودن مایة کیک به میوه، میتوانید از قاشق بستنی استفاده کنید و روی هر کدام یک اسکوپ از مایة کیک بگذارید.
میتوانید این دسر را گرم یا سرد و همراه با بستنی وانیلی میل کنید.
چنانچه قالب رمکین در دسترس نبود میتوانید از ظرف پیرکس استفاده کنید.