آشپزباشی- مریم امیری
پودر ژلاتین را روی آب هویج بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
آنگاه شیر را بجوشانید، زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید و به آرامی به شیرداغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید.
بعد از 2 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.
حالا پوست پرتقال، خامه، گردو و محلول ژلاتین را به مایه فراهم كرده بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون دسر را در 6 قالب كوچك به گنجایش تقریبی 150 میلیلیتر بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك دسر را برای پذیرائی، روی ظرف زیبائی برگردانید و با مربای هویج میل كنید.