Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

كرم كدو حلوائی

كرم كدو حلوائی

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

شیر 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

 

چوب دارچین 2 تكه

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 6 عدد

 

شكر 160 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری سرپر

 

عسل 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

كدو حلوائی پخته و پوره كرده 200 گرم

 

خامه‌ی ساده 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

شیر و چوب دارچین را در ظرف مناسبی، بریزید و روی اجاق بجوشانید.

زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه شیر را به این مایه، بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مخلوط فراهم كرده را به ظرف شیر منتقل نمائید و روی حرارت ملایم، بگذارید و آن را پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود ولی نجوشد!

سپس چوب دارچین را از داخل كرم بیرون آورید و رویش را بپوشانید تا كرم رویه، نبندد.

اكنون یك‌چهارم پیمانه آب در كاسه‌ی كوچكی، بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید تا به حالت اسفنجی در آید و بعد آن را به روش بن‌ماری، (بخار آب جوش) حل كنید.

حال مخلوط ژلاتین و عسل را به كرم بیفزائید و صبر كنید تا خنك شود.

اینك كدو حلوائی و خامه را نیز به كرم اضافه كنید و آن را در قالب دسر بریزید.

قالب را به مدت 6 ساعت و یا یك شب، در یخچال بگذارید و صبر كنید تا كرم كاملاً ببندد.

اكنون آن را روی ظرف زیبائی برگردانید و در صورت دلخواه، با سس شكلات بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش کرمدسرانواع دسرانواع کرمآموزش دسرشیرینی و دسركرم كدو حلوائی تعداد بازديد: 1731 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است