آشپزباشی- افسانه ظروفی
شیر و چوب دارچین را در ظرف مناسبی، بریزید و روی اجاق بجوشانید.
زردههای تخممرغ، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
آنگاه شیر را به این مایه، بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مخلوط فراهم كرده را به ظرف شیر منتقل نمائید و روی حرارت ملایم، بگذارید و آن را پیوسته هم بزنید تا قدری غلیظ شود ولی نجوشد!
سپس چوب دارچین را از داخل كرم بیرون آورید و رویش را بپوشانید تا كرم رویه، نبندد.
اكنون یكچهارم پیمانه آب در كاسهی كوچكی، بریزید و پودر ژلاتین را رویش بپاشید تا به حالت اسفنجی در آید و بعد آن را به روش بنماری، (بخار آب جوش) حل كنید.
حال مخلوط ژلاتین و عسل را به كرم بیفزائید و صبر كنید تا خنك شود.
اینك كدو حلوائی و خامه را نیز به كرم اضافه كنید و آن را در قالب دسر بریزید.
قالب را به مدت 6 ساعت و یا یك شب، در یخچال بگذارید و صبر كنید تا كرم كاملاً ببندد.
اكنون آن را روی ظرف زیبائی برگردانید و در صورت دلخواه، با سس شكلات بیارائید.