روشتهیه
قالب به اندازة 197×197 سانتيمتر را با آب سرد آبكشي كرده، بدون خشك كردن داخل فريزر قرار دهيد. پودر ژلاتين را با 2 قاشق چايخوري از كل پودر قند و آب كاملاً مخلوط كرده، به صورت بنماري حرارت دهيد تا ژلاتين شفاف شود. پنيرخامهاي را به همراه باقيماندة پودرقند و اسانس وانيل و در صورت دلخواه كمي رنگ خوراكي زرد مخلوط نماييد. خامه قنادي را بزنيد تا يخهاي آن كاملاً باز شود ولي آن را زياد سفت نكنيد تا بعداً راحتتر بتوانيد با مواد ديگر مخلوط كنيد. خامة زده شده و پنيرخامهاي را به خورد هم بدهيد و ژلاتين شفاف شده را روي آن ريخته، سريعاً هم بزنيد تا به خورد مواد قبل برود.مواد آماده شده را درون قالب ريخته، تا آنجا كه ممكن است حبابهاي مواد را از آن خارج كنيد. روي آن را صاف كنيد. دسر را درون يخچال به مدت 4 تا 5 ساعت خنك كنيد تا كاملاً بسته شود. براي برگرداندن دسر كارد را به دور آن انداخته، دسر را آزاد كنيد و قالب را روي ظرف مورد نظر برگردانيد و به حال خود بگذاريد تا دسر آزاد شود. دسر را بعد از برگرداندن به صورت دلخواه تزيين كنيد.(تزيين در عكس با پودر كاكائو و گلهاي شكلاتي انجام شده است. بعد از آن كه دسر را درون قالب صاف كرديد، ميتوانيد روي آن خلال پسته و شكلات چيپسي بپاشيد.