روشتهیه
زردههای تخممرغ، کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و رنگ آن روشن شده و سبک و کرمیرنگ شود. آرد سفید، پودر جوانه گندم، هل، آب، گلاب و عرق هل را مخلوط کرده و روی حرارت مرتب هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود، سپس مخلوط زرده را اضافه کرده و زعفران را هم بیفزایید. حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا حدود 10 دقیقه بپزد. دسر را در ظرفهای مورد نظر ریخته و با مغزهای دلخواه تزیین نمایید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از مغز پسته خردشده در دسر استفاده کنید تا طعمی کاملاً مشابه سوهان داشته باشد.