آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
تخممرغ، شیر، آرد، وانیل، شکر و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن بالونی بزنید، آنگاه مایه را از صافی عبور دهید، روغن را بیفزائید و مخلوط کنید.
سپس تابه مناسبی به قطر 18 سانتیمتر را قدری چرب کنید و روی حرارت اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا هربار یک ملاقه از مواد را در تابه بریزید و با حرکت دست مواد را در تمام سطح تابه پخش کنید، دو طرف کرپها را برشته کنید و کنار بگذارید.
اکنون روی هر کرپ قدری خامه و گردو قرار دهید و به شکل بقچهای یا رول آن را بپیچید و در ظرف مناسبی قرار دهید. رویش را با کارامل بیارائید.