آشپزباشی - افسانه ظروفی
آب آلوورا را در کاسه کوچکی بریزید و ژلاتین را رویش بپاشید. آنگاه ژلاتین را به روش بنماری حل کنید تا کاملا شفاف شود.
سپس پنیر خامهای، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا آب لیمو و محلول ژلاتین را بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون خامه قنادی را قدری با همزن برقی بزنید تا سبک شود ولی مراقب باشید که خیلی سفت نشود! اینک خامه را نیز درون مایة چیزکیک بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه قالب دسر به گنجایش یک لیتر را بردارید (بهتر است قالب سلیکونی باشد) و صفحه طرحدار دلخواهتان را درون قالب قرار دهید.
حالا قدری از مایه چیز کیک را درون قالب بریزید و به کمک پالت آن را به همه جای قالب بمالید.
سپس به باقیمانده مایه چیز کیک، کمپوت را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس قالب را با چیزکیک میوهای پر کنید و رویش را با رولت پسته بپوشانید.
اینک قالب را یک شب در فریزر نگه دارید تا دسر آماده مصرف شود. حالا چیز کیک را از قالب جدا کنید و صفحه سلیکونی طرحدار را از رویش بردارید.
چیزکیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رویش را با خامه، میوه،شکلاتهای دست ساختتان و گل بیارائید.
روش تهیه رولت پسته: تخممرغها، شکر، آب جوش و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.
آنگاه روغن مایع را بیفزائید و بعد آرد و پسته را به آن افزوده و با لیسک مخلوط نمائید.
حالا مایه رولت پسته را در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی به اندازه20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید.
سپس رولت را به مدت تقریبی 7-8 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه رولت پسته خنک شد برشی از آن را به اندازه کف قالب جدا کنید.