آشپزباشی –افسانه ظروفی :
روشتهیه
شكلات را مطابق شكل در قالب فنجان بريزيد و بعد آن را خالي كنيد. آنگاه صبر كنيد تا شكلات ببندد. سپس دوباره در فنجانها شكلات بريزيد و خالي كنيد تا لايه ضخيمي از شكلات داشته باشيد.
حالا در قالب نعلبكي نيز شكلات بريزيد و قدري از آن را خالي نمائيد تا شكل نعلبكي ظاهر شود. قالبها را در فريزر بگذاريد و موس را آماده كنيد. ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بنماري حل كنيد. اكنون زردههاي تخم مرغ، شكر و قهوه حل كرده در آب جوش را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود و بعد ژلاتين را به آن بيفزائيد. اينك خامه را به مايه اضافه كنيد. سفيدههاي تخممرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد و آن را نيز به موس بيفزائيد. حالا فنجانهاي شكلاتي را از قالب در آوريد و داخلشان را با موس كاپوچينو پر كنيد و براي پذيرائي در ديس زيبائي بگذاريد.
یادآوری
چنانچه بخواهيد فنجانهاي شكلاتي را مانند شكل خالدار كنيد. ابتدا قدري شكلات رنگ مخالف را در قيف كاغذي بريزيد و نقطههائي از آن را درون فنجان بگذاريد. همينكه شكلات سفت شد آن را مطابق شكل از شكلات به رنگ ديگر پر كنيد.