تحریریه ماهنامه آشپزباشی
آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا سرخ شود. آنگاه شیرخشك را بیفزائید و تفت دهید تا طلائیرنگ شود ( مراقب باشید شیر خشك نسوزد). اكنون مخلوط آرد و شیر خشك را الك كنید.
حالا كره و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. مخلوط آرد را بیفزائید و تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا آرد، قدری خنك شود. حالا شربت را به آن بیفزائید و دوباره تابه را روی حرارت بگذارید.
حلوا را پیوسته هم بزنید تا صاف و یكدست شود و به قوام مناسبی برسد. اینك حلوا را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با خلال پسته و پودر نارگیل بیارائید.
روش تهیه شربت: آب و شكر را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه گلاب، هل و زعفران را بیفزائید و پس از 5 دقیقه شربت را از روی حرارت بردارید.
یادآوری: شیرخشك را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.