تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
ابتدا 8 قالب را به گنجایش 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه) با كاغذ روغنی بپوشانید و محكم كنید به گونهای كه كاغذ از سر قالب 8 سانتیمتر بلند باشد. آنگاه زرده تخممرغها را با 75 گرم از شكر در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.
سپس شیر را بجوشانید و به آرامی روی زرده تخممرغها بریزید. حال مایه به دست آمده را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا اندكی غلیظ شود.
اكنون ژلاتین را روی 45 میلیلیتر از آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل كنید. اینك محلول ژلاتین را به مایه فراهم كرده بیفزائید و بگذارید كاسترد، خنك شود.
آنگاه باقیمانده شكر و باقیماندهی آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا دمایش به 119 درجه سانتیگراد برسد.
حالا سفیده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اكنون شربت داغ را كمكم به سفیدههای زدهشده تخممرغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید.
اینك آب آناناس و خامه را به كاسترد خنك شده، بیفزائید و سفیدههای تخممرغ را نیز به آن اضافه نمائید. حال سوفله را در قالبها بریزید و یك شب در فریزر نگه دارید. آنگاه سوفله را از فریزر درآورید و كاغذ را از آن جدا كنید.