Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

اسلايس خرما

اسلايس خرما

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي خمير:

كره.................... 90 گرم

پودر قند................110 گرم

تخم‌مرغ................. 1 عدد

آرد ....................150 گرم

بكينگ‌پودر ......................نصف قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي رويه:

كره .....................30 گرم

شيرعسلي.................... 45 گرم

عسل.................. 45 گرم

كنجد...................4 قاشق سوپخوري

گردو، خلال بادام، خلال پسته ...............از هر كدام 2 قاشق سوپخوري

خرما.................20 عدد

روش‌تهیه

كره و پودر قند را با همزن بزنيد. تخم‌مرغ را اضافه كرده خوب هم بزنيد. سپس آرد و بكينگ‌پودر را اضافه كنيد. خمير را در قالبي چرب شده به ابعاد 15 در 25 سانت قرار دهيد تا جايي كه مقدور است سطح خمير را صاف كنيد. سپس آن را در فر 180 درجة سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا دور خمير طلايي شود. بعد مواد روية آماده شده را روي آن بريزيد و آن را مجدداً به مدت 10 دقيقه در فر قرار دهيد.

طرز تهيه مواد رويه:

كره، شيرعسلي و عسل را مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده تا كره ذوب شود. سپس كنجد، خلال بادام، گردوي نگيني شده و خلال پسته را مخلوط كرده در پايان وقتي مغزها به خورد مواد عسل رفت، خرماي نگيني شده را اضافه كنيد.

برچسب ها: دسرماه رمضانافطاردسر خرماییاسلايس خرماطرز تهیه اسلايس خرما تعداد بازديد: 376 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است