روشتهیه
كره و پودر قند را با همزن بزنيد. تخممرغ را اضافه كرده خوب هم بزنيد. سپس آرد و بكينگپودر را اضافه كنيد. خمير را در قالبي چرب شده به ابعاد 15 در 25 سانت قرار دهيد تا جايي كه مقدور است سطح خمير را صاف كنيد. سپس آن را در فر 180 درجة سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا دور خمير طلايي شود. بعد مواد روية آماده شده را روي آن بريزيد و آن را مجدداً به مدت 10 دقيقه در فر قرار دهيد.
طرز تهيه مواد رويه:
كره، شيرعسلي و عسل را مخلوط كرده و روي حرارت قرار داده تا كره ذوب شود. سپس كنجد، خلال بادام، گردوي نگيني شده و خلال پسته را مخلوط كرده در پايان وقتي مغزها به خورد مواد عسل رفت، خرماي نگيني شده را اضافه كنيد.