آشپزباشی – آرزو گنجی
آب پرتقال را بجوشانید تا به یك پیمانه كاهش یابد و بعد آن را از روی حرارت بردارید. آنگاه شكر و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا شكر حل شود.
سپس پودرژلاتین را با آب مخلوط كنید و به روش بنماری حل نمائید. حالا ژلاتین حلكرده را به آب پرتقال بیفزائید و بگذارید اندكی خنك شود. اكنون پودر خامه را اضافه كنید و با مفتول دستی به اندازهای هم بزنید تا مایه صاف و یكدست شود.
اینك مایه فراهمكرده را در قالب سیلیكونی مخصوص شكلات بریزید و 3 ساعت در یخچال نگه دارید تا شكلات ببندد. آنگاه شكلات را در شكر رنگی بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.