تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
قالبی را به گنجایش 5 پیمانه و یا 8 - 10 قالب مخصوص دسر را به گنجایش 125 میلیلیتر، چرب كنید. آنگاه آب انار (200 میلیلیتر) و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب انار (60 میلیلیتر) بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
حال محلول ژلاتین را همراه با شكلات سفید و خامه، به مخلوط آب انار و شكر افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و رویش را با نان رولت بپوشانید. اینك دسر را در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس دسر انار را در ظرف مناسبی برگردانید و با بریلو و دانههای انار بیارائید.
یادآوری: برای تهیه نان رولت؛ 4 عدد زرده تخممرغ را همراه با 80 گرم شكر و یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس 4 عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كمكم 20 گرم شكر به آن بیفزائید.
حالا زرده و سفیده را به آرامی با هم مخلوط كنید و 100 گرم آرد الك كرده به آن بیفزائید. مایه رولت را در سینی 25×35 سانتیمتری شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.