Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:25

دسر انار با رولت

دسر انار با رولت

shooroshirin3

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

آب انار 200 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه + یك‌سوم پیمانه)

شكر 75 گرم

آب اناراضافی 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

شكلات سفید آبكرده 120 گرم

خامه شیرین شده و همزده 300 گرم

نان رولت 8 -10 برش

بریلوی انار 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

دانه انار (برای تزئین) به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

قالبی را به گنجایش 5 پیمانه و یا 8 - 10 قالب مخصوص دسر را به گنجایش 125 میلی‌لیتر، چرب كنید. آن‌گاه آب انار (200 میلی‌لیتر) و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب انار (60 میلی‌لیتر) بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

حال محلول ژلاتین را همراه با شكلات سفید و خامه، به مخلوط آب انار و شكر افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. اكنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و رویش را با نان رولت بپوشانید. اینك دسر را در یخچال قرار دهید تا ببندد. سپس دسر انار را در ظرف مناسبی برگردانید و با بریلو و دانه‌های انار بیارائید.

یادآوری: برای تهیه نان رولت؛ 4 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 80 گرم شكر و یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس 4 عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كم‌كم 20 گرم شكر به آن بیفزائید.

حالا زرده و سفیده را به آرامی با هم مخلوط كنید و 100 گرم آرد الك كرده به آن بیفزائید. مایه رولت را در سینی 25×35 سانتیمتری شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: دسر انار با رولتآموزش دسر انارروش تهيه دسر انارمواد لازم دسر اناردسر انار تعداد بازديد: 1701 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين دسر چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است