آشپزباشی- سعید بابارحیمی
پنیر خامهای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زردههای تخممرغ را همراه با شكر با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس آن را به پنیر خامهای بیفزائید.
حالا خامه را همراه با قهوه، شكلات، آب و ژلاتین روی حرارت قرار دهید تا مخلوط یكدستی حاصل شود و آن را به مخلوط پنیر بیفزائید.
اكنون كیك را از ارتفاع به 3 قسمت مساوی ببرید و روی هر لایهی كیك قدری از مایهی فراهم كرده بمالید.
لایههای كیك را روی هم قرار دهید و كیك را در یخچال بگذارید تا كرم داخل آن ببندد. اینك روی كیك را با خامهی فرم گرفته، میوه و شكلات بیارائید.
روش تهیهی كیك
زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا كنید. سفیدهها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و نیمی از شكر را كمكم به آن بیفزائید.
حالا زردههایتخممرغ را با باقیماندهی شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه سفیدهها و زردهها را با هم مخلوط كنید و آرد و بیكینگپودر را نیز بیفزائید.
سپس مایه را در قالبی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی30 دقیقه در فر گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید.