ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری
6 قالب را به گنجایش 180 میلی لیتر چرب کنید و فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم نمائيد. آنگاه کره، وانیل، پوست پرتقال و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود .
بعد تخممرغها را یکی یکی بيفزائيد و خوب مخلوط كنيد. سپس مخلوط الك كرده آرد و بیکینگ پودر را همراه با آب پرتقال به مایه بيفزائيد و مخلوط کنید. حالا پوست پرتقال و کشمش را نيز افزوده و مخلوط سازيد.
اكنون مایه فراهم كرده را بين قالبها تقسیم کنید و پودينگ را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید. اينك آب پرتقال و شکر را در ظرف مناسبی بريزيد و 5 دقيقه روی حرارت بجوشانيد.
هنگام پذيرائی، شربت پرتقال را روی پودينگ بريزيد.