آشپزباشی - آرزو گنجی
این دسر از سه بخش تشکیل میشود که برای تهیه لایه پرتقالی، آب پرتقال، شکر، نشاسته ذرت، آرد و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
آنگاه کره و پوست پرتقال را بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید. حالا کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و کنار بگذارید. (بهتر است قالب را مرطوب نمائید).
سپس لایه قهوه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، قهوه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود.
حالا آن از روی حرارت بردارید و شکلات را درون کرم بریزید و مخلوط کنید. اکنون کرم فراهم کرده قهوه را روی کرم پرتقالی بریزید و صاف کنید و بیسکویتها را رویش بچینید.
اینک مواد رویه را به این ترتیب فراهم نمائید. شیر، سمولینا و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و از فرنی غلیظتر شود.
سپس وانیلین را به آن بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید و روی بیسکویتها بریزید.
آنگاه دسر را دستکم 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.