آشپزباشی - افسانه ظروفی
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب چربکرده کمربندی به قطر 22 سانتیمتر بریزید.
آنگاه بیسکویت را در کف و دیواره قالب فشرده کنید و قالب را نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس پنیر خامهای، خامه، تخممرغها، شیر نارگیل، نارگیل، نشاسته ذرت، شکر و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و قالب را در سینی قرار دهید. اکنون چیزکیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و ربع در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه فر را خاموش کنید، در فر را نیمهباز بگذارید و چیزکیک را در فر خنک کنید. حالا روی چیز کیک را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه روی چیزکیک را با تافی بیارائید.