Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:00

دسر خنک و تابستانی آلبالو

دسر خنک و تابستانی آلبالو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 12 عدد

آلبالوی هسته گرفته و پوره کرده  300 گرم

شیر  250 میلی‌لیتر (یک پیمانه)

شکر  75 گرم

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

آرد ذرت 30 گرم

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

پودر شکر  100 گرم

آب لیموی تازه 1 قاشق چایخوری

ژلاتین 5 ورق

خامه قنادی همزده 400 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

پوره آلبالو را از صافی رد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه شیر را بجوشانید و زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، آرد ذرت و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس شیر گرم را کم کم به این مخلوط بیفزائید و بعد همه مواد را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کاسترد بپزد و غلیظ‌ شود (حدود 5 دقیقه) .

حالا کاسترد را از روی حرارت بردارید، رویش را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود.

اکنون سفیده تخم‌مرغ‌ها را همراه با پودر شکر و آب لیمو در کاسه مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش، با همزن برقی بزنید تا سفیده‌ها فرم بگیرند.

آن‌گاه ورق‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین را به روش بن‌ماری حل کنید.

اینک کاسترد، سفیده‌های همزده، ‌محلول ژلاتین و خامه را با هم مخلوط کنید و پوره صاف کرده آلبالو را به آن بیفزائید.

حالا دسر را در قالب‌های مخصوص دسر به گنجایش تقریبی هر یک، 125 میلی‌لیتر بریزید و یک شب در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.

سپس دسر آلبالو را روی بیسکویت دلخواهتان برگردانید و با آلبالو، خامه و برگ نعنا بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر تابستانیدسر آلبالودسر خنک و تابستانی آلبالوطرز تهیه دسر آلبالومواد لازم برای تهیه دسر آلبالوانواع دسر های خوشمزه تابستانی تعداد بازديد: 1961 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است