آشپزباشی - افسانه ظروفی
پوره آلبالو را از صافی رد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه شیر را بجوشانید و زرده تخممرغها را همراه با شکر، آرد ذرت و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس شیر گرم را کم کم به این مخلوط بیفزائید و بعد همه مواد را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کاسترد بپزد و غلیظ شود (حدود 5 دقیقه) .
حالا کاسترد را از روی حرارت بردارید، رویش را با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود.
اکنون سفیده تخممرغها را همراه با پودر شکر و آب لیمو در کاسه مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش، با همزن برقی بزنید تا سفیدهها فرم بگیرند.
آنگاه ورقهای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه ژلاتین نرم شد، آب اضافیش را بگیرید و ژلاتین را به روش بنماری حل کنید.
اینک کاسترد، سفیدههای همزده، محلول ژلاتین و خامه را با هم مخلوط کنید و پوره صاف کرده آلبالو را به آن بیفزائید.
حالا دسر را در قالبهای مخصوص دسر به گنجایش تقریبی هر یک، 125 میلیلیتر بریزید و یک شب در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.
سپس دسر آلبالو را روی بیسکویت دلخواهتان برگردانید و با آلبالو، خامه و برگ نعنا بیارائید.