طرز تهیه حلوای ارده
آرد را در تابهی مناسبی بریزید، روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامیاش گرفته و عطر آن بلند شود. بعد ارده را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. سپس تابه را از روی اجاق بردارید. حالا گردو و پودر نارگیل را افزوده و مخلوط كنید. اكنون شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. ظرف را روی اجاق با حرارت ملایم قرار دهید تا شكر در آب حل شود. آنگاه گلاب و زعفران را بیفزائید و پس از چند جوش، شربت را از روی اجاق بردارید و بتدریج به مخلوط قبلی اضافه كنید تا حلوا به غلظت لازم برسد (میزان مصرف شربت، بستگی به نوع آرد دارد). حالا صبر كنید تا حلوا خنك شود. بعد هر بار به اندازهی 1 قاشق چایخوری از حلوا بردارید و در دست خود به شكل توپ درآورید. اینك آنها را در پودر نارگیل و پسته بغلتانید و در ظرف زیبائی بچینید.