تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مژگان فرهنگ
شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد، آنگاه تخممرغها، زرده تخممرغ، شكر و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا اندكی غلیظ شود.
سپس كمكم شیر داغ را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید. حال كاسترد را صاف كنید و در 4 ظرف نسوز به گنجایش 1 پیمانه(250 میلیلیتر) بریزید و رویشان دارچین بپاشید.
اكنون آنها را در قالب یا سینی دیواره بلندی بچینید و قالب را تا نیمه آب كنید. اینك قالب را در فر گرم كرده با دمای 150درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه، كاسترد را بپزید.