تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مژگان فرهنگ
خامه را در كاسه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شكلات و قهوه را بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم (گاناش) صاف و یكدست شود.
سپس آن را از روی حرارت بردارید. حالا زردههای تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود و بعد كرم گاناش را به آن بیفزائید.
اكنون كرم فراهم كرده را در 6 ظرف نسوز به گنجایش یكدوم پیمانه (125 میلیلیتر) بریزید و آنها را در سینی دیواره بلندی بچینید. آنگاه سینی را تا نیمه آب كنید و روی ظرفها را با فویل بپوشانید.
حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، كرم موكا را بپزید. سپس فر را خاموش كنید ولی كرم را از فر بیرون نیاورید.
پس از یك ساعت، كرم خنك شده را از فر درآورید و 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً سرد شود. اكنون كرم موكا را برای پذیرائی با خامه فرم گرفته و شكلات سفید بیارائید.