Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:09

برانیز چیز کیک

برانیز چیز کیک

shooroshirin

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

کره    125 گرم

شکلات تلخ خرد کرده  150 گرم

تخم‌مرغ  1 عدد

شکر 125 گرم

آرد  145 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

مواد لازم میانی

پودر ژلاتین  1 قاشق سوپخوری

آب  60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پنیر خامه‌ای 500 گرم

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری

شکر 55 گرم

خامه قنادی 300 گرم

آب لیموی تازه 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه

توت‌فرنگی  250 گرم

شکر50 گرم

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

آب‌لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید و قسمت خارجی قالب را در فویل بپیچید.

آن‌گاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید.

سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مخلوط الک کرده آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را افزوده و هم بزنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.

اینک برانیز را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید و پس از آن صبر کنید تا برانیز خنک شود.

آن‌گاه مایه میانی را روی برانیز بریزید و صاف کنید و برانیز کیک را یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس مواد رویه را روی برانیز کیک بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرفشود.

برچسب ها: انواع چیز کیکآشپزباشیافسانه ظروفیدسر خوشمزهانواع دسرهای خوشمزهبرانیز چیز کیکطرز تهیه انواع برانیزمواد لازم برای تهیه برانیز چیز کیک تعداد بازديد: 1972 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است