آشپزباشی - افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید و قسمت خارجی قالب را در فویل بپیچید.
آنگاه کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید.
سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا تخممرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود و بعد شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را افزوده و هم بزنید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید.
اینک برانیز را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر بپزید و پس از آن صبر کنید تا برانیز خنک شود.
آنگاه مایه میانی را روی برانیز بریزید و صاف کنید و برانیز کیک را یک ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس مواد رویه را روی برانیز کیک بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرفشود.