آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب مناسب دسر را به گنجایش تقریبی یک و نیم لیتر اندکی چرب کنید و چربی اضافی آن را با هوله کاغذی آشپزخانه بگیرید.
آنگاه شیر عسلی، پنیر خامهای و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
سپس پودر ژلاتین را روی شیر نارگیل بپاشید و به روش بنماری حل کنید.
حالا محلول شیر نارگیل و ژلاتین را به مایه پنیری افزوده و مخلوط سازید و بعد خامه را به آن بیفزائید (چنانچه کرم از نظرتان کمشیرین بود، میتوانید 50 گرم پودر شکر به آن بیفزائید).
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب دسر بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا کرم ببندد.
در این میان پودر ژله را با آب جوش مخلوط سازید و آب سرد را به آن بیفزائید.
اینک صبر کنید تا محلول ژله خنک شود و بعد آن را به آرامی روی کرم لیمو بریزید.
آنگاه دسر را دوباره در یخچال بگذارید و صبر کنید تا کرم ژله کاملا ببندد.
حالا کرم ژله را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی برگردانید و اطرافش را با خامه فرمگرفته بیارائید.
یادآوری
برای اطمینان از حل شدن ژله و شفاف شدن آن، پس از مخلوط کردن پودر ژله و آب جوش، آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ذرات ژله کاملا در آب جوش حل شود.