آشپزباشی - افسانه ظروفی
قالب کمربندی را به اندازه 23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید.
سپس تخممرغها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا مخلوط خنک شده شکلات و کره را به آن بیفزائید و بعد مخلوط الک کرده آرد، پودر کاکائو و نمک را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید.
اکنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. همینکه برانیز خنک شد موس لیمو را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال قرار دهید.
اینک موس کیک را از قالب جدا کنید و روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. آنگاه رویش را با میوههای دلخواهتان بیارائید.
روش تهیه موس لیمو: پوست لیمو و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید.
آنگاه ورقههای ژلاتین را در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و بعد آب اضافی آن را بگیرید و ژلاتین را به شیر بیفزائید.
سپس آب لیمو و شکلات را نیز بیفزائید و مخلوط کنید. حالا خامه را درون این مایه بریزید و هم بزنید.