آشپزباشی
در قالب ژله یك لایه بستنی شكلاتی بریزید. آنگاه نیمی از خامه را روی بستنی بریزید و قدری خلال پسته و بادام بپاشید. سپس دوباره یك لایه بستنی بریزید، باقیمانده خامه، پسته و بادام را بیفزائید و در آخر كیك اسفنجی را كه به اندازه دهانهی قالب بریدهاید، روی آن قرار دهید.
حالا قالب را به مدت 6 ساعت در فریزر بگذارید تا كیك بستنی كاملاً سفت شود. اكنون قالب را از فریزر خارج كنید و چند ثانیه در آب گرم نگه دارید تا بستنی به راحتی از قالب جدا شود.
اینك آن را روی دیس مناسبی برگردانید و دوباره به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید. حالا برای پذیرائی كیك بستنی را با خامه و میوه تزئین كنید.