آشپزباشی - مریم امیری
شیر وشکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. آنگاه قهوه را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آن را بجوشانید و بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
حالا پنیر خامهای را به مخلوط شیر بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اکنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بنماری (حرارت غیر مستقیم) حل کنید.
آنگاه محلول ژلاتین را به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید. حالا خامه فرم گرفته را نیز به آن بیفزایید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.
اینک نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب سیلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید و آن را 2 ساعت در فریزر نگه دارید.
سپس برش نازکی از کیک شکلاتی را روی دسر قرار دهید و بعد باقیمانده کرم را رویش بریزید و دوباره قالب را در فریزر بگذارید.
پس از گذشت 24 ساعت، دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی، در ظرف زیبایی قرار دهید و با ترافلهای شکلاتی بیارایید