Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

پودینگ موز

پودینگ موز

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

 

كره‌ سرد خردكرده 75 گرم

 

موز پوره‌كرده 2 عدد رسیده

 

شكر دانه‌ریز 75 گرم

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

شكلات چیپسی 60 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

آرد را در كاسه‌ مناسبی بریزید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه موز و شكر را به این مخلوط بیفزائید.

سپس شیر، تخم‌مرغ و شكلات چیپسی را نیز درون مایه‌ فراهم‌كرده بریزید و قدری مخلوط نمائید و آن را در قالب چربكرده‌ پودینگ به گنجایش 1 لیتر بریزید.

حالا روی قالب را با 2 لایه فویل بپوشانید و آن را در ظرف مناسب و دیواره بلندی بگذارید. اكنون داخل ظرف آب جوش بریزید به گونه‌ای كه تا نیمه‌ قالب را بپوشاند.

اینك آن را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و پودینگ را به مدت تقریبی 1-1/5  ساعت، بپزید.

آن‌گاه پودینگ را از فر بیرون آورید و همچنان كه گرم است، همراه با خامه و یا كرم گاناش میل كنید.

 

برچسب ها: پودینگ موزپودینگانواع پودینگطرز تهیه پودینگمواد اولیه پودینگآشپزی با موز تعداد بازديد: 1549 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است