آشپزباشی- مریم امیری
پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند. آنگاه ژلاتین را به روش بنماری (روی بخار آب جوش) حل کنید. سپس خامه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید.
حالا زرده تخممرغها را همراه با شکر، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و مخلوط شیر و خامه را به صورت یک نوار باریک به مخلوط تخممرغ افزوده و همچنان با همزن برقی بزنید (به مدت 5 دقیقه).
اکنون مایه فراهم کرده را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود ولی نجوشد! اینک ژلاتین حلکرده را به کرم بیفزائید و هم بزنید. آنگاه کرم را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
سپس پرالین را به کمک دستگاه غذاساز آسیاب کنید و درون کرم بریزید. حالا خامه فرم گرفته را افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
همینکه کرم اندکی غلیظ شد (غلظت سفیده تخممرغ)، آن را در قالب به گنجایش 350 میلی لیتر بریزید و یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
روش تهیه پرالین: سینی فلزی را چرب کنید و پرک بادام را در آن بریزید. آنگاه آب، شکر و آبلیموی تازه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شربت بجوشد و کارامل شود.
سپس کارامل را در سینی روی بادام بریزید و بگذارید کاملا خنک شود. حالا پرالین را آسیاب کنید و مورد مصرف قرار دهید.