آشپزباشی- سعید بابارحیمی
پنیر خامهای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه ماست و کرم وانیلی را بیفزائید و هم بزنید. سپس شیر و خامه را افزوده و مخلوط کنید. حالا آب را در کاسه مناسبی بریزید، ژلاتین را رویش بپاشید و آن را روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلاتین حل شود (روش بنماری).
اینک ژلاتین حلکرده را به دسر بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. اکنون صفحه سلیکونی طرحدار دلخواهتان را در قالب کمربندی به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید و نیمی از کرم را درون قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا کرم قدری ببندد.
حالا حلقههای موز را روی کرم بچینید و باقیمانده کرم را درون قالب، روی موز بریزید. آنگاه قالب را یک شب در یخچال نگه دارید تا کرم کاملا ببندد. سپس آن را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بگذارید.
در صورت دلخواه میتوانید طرح روی دسر را با استفاده از رنگهای خوراکی، رنگآمیزی کنید.
یادآوری: برای تهیه کرم وانیلی؛ 125 میلی لیتر شیر را همراه با 35 گرم شکر، 20 گرم آرد، 10 گرم کره و اندکی وانیل در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظی حاصل شود.