تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری
آب سیب، آب، شكر و چوب دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه حرارت را افزایش دهید و شربت را بجوشانید. سپس پوست گلابیها را بگیرید و دایره كوچكی از ته گلابیها ببرید و داخلشان را خالی كنید.
حالا گلابیها را در شربت قرار دهید و 5 -10 دقیقه، روی حرارت ملایم بجوشانید. اكنون گلابیها را از شربت در آورید و بگذارید خنك شوند. هسته خرما را در آورید و خرما را با چنگال له كنید و كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.
آنگاه داخل گلابیها را با این مخلوط پر كنید و هر یك را وسط كرپ فراهم كرده بگذارید و كرپ را به دور گلابی ببندید. حالا كرپ گلابی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل كنید.
روش تهیه كرپ: آرد، بادام، شكر قهوهای و دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط تخممرغ و شیر را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی به دست آید. رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید.