Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:17

دسر كرامبل سیب و به

دسر كرامبل سیب و به

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

به 1 عدد متوسط

 

سیب 5 عدد متوسط

 

شكر 70 گرم

 

كره 30 گرم

 

دارچین  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه خمیر

 

آرد 100 گرم

 

پودر شكر  80 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 80 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 

پوست به را بگیرید و خردكنید. سپس در آب جوش بریزید و بجوشانید تا كمی نرم شود. بعد از 10 دقیقه در صافی بریزد تا آب اضافی‌اش گرفته شود. آن‌گاه پوست سیب‌ها را بگیرید و خرد كنید و همراه با شكر و كره، روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آبش بخار شود.

در آخر، به پخته و دارچین را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. پس از خنك شدن، مواد را در ظرف نسوزی بریزید و خمیر را روی آن بپاشید؛ به طوری كه تمام سطح میوه با خمیر پوشانده شود. اكنون دسر را  در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.

روش تهیه خمیر: آرد، پودر شكر و وانیلین را با هم مخلوط سازید و كره را با نوك انگشتان به خورد آرد دهید تا به شكل خرده‌های نان درآید.

یادآوری: كرامبل به دسری گفته می‌شود، كه دارای رویه ترد و شكننده‌ای باشد.

 

برچسب ها: دسرشیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریدسر كرامبل سیب و بهدسر کرامبلآموزش دسر با سیبدسر با به تعداد بازديد: 2443 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است