آشپزباشی- مریم امیری
پوست به را بگیرید و خردكنید. سپس در آب جوش بریزید و بجوشانید تا كمی نرم شود. بعد از 10 دقیقه در صافی بریزد تا آب اضافیاش گرفته شود. آنگاه پوست سیبها را بگیرید و خرد كنید و همراه با شكر و كره، روی حرارت قرار دهید تا بپزد و آبش بخار شود.
در آخر، به پخته و دارچین را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. پس از خنك شدن، مواد را در ظرف نسوزی بریزید و خمیر را روی آن بپاشید؛ به طوری كه تمام سطح میوه با خمیر پوشانده شود. اكنون دسر را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.
روش تهیه خمیر: آرد، پودر شكر و وانیلین را با هم مخلوط سازید و كره را با نوك انگشتان به خورد آرد دهید تا به شكل خردههای نان درآید.
یادآوری: كرامبل به دسری گفته میشود، كه دارای رویه ترد و شكنندهای باشد.