تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
فر را با دمای 180 درجهسانتیگراد گرم كنید و چهار ظرف نسوز را به گنجایش 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)؛ در سینی دیواره بلندی قرار دهید و كنار بگذارید.
آنگاه خامه، دارچین، زنجفیل و جوز هندی را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا زردهها تخممرغ را همراه با شكر در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. مخلوط خامه را كمكم به زردههای زده شده بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط صاف و یكدستی حاصل شود.
اینك كاسترد را در ظرفهای نسوز بریزید و سینی را از آب داغ پر كنید به گونهای كه آب تا نیمه ظرفهای محتوی كرم را بپوشاند. حال سینی را در فر بگذارید و كرم بروله را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.
آنگاه كرم بروله را از فر درآورید و روی هر كدام یك برش خرمالو بگذارید و شكر بپاشید. سپس شكر را به كمك تورچ كارامل كنید یا كرم بروله را چند ثانیه زیر گریل فر بگذارید تا شكر بسوزد و طلائی رنگ شود اكنون دسر برای پذیرائی آماده است.
میل كردن این دسر چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب و دلپذیر است.
یادآوری 1: دقت كنید كه مخلوط خامه را كمكم و قطره قطره به زردههای زده شده بیفزائید و پیوسته هم بزنید .