آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
كف قالب كمربندی را به قطر ٢٣ سانتیمتر با ٢ لایه کاغذ آلومنیومی بپوشانید.
آنگاه بیسكویت وكره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و فشرده سازید.
سپس قالب را تا آماده شدن مواد میانی، داخل یخچال بگذارید.
حالا قالب را داخل قالب بزرگتری بگذارید و به اندازه 2 سانتیمتر آبجوش داخل قالب بزرگتر بریزید (پخت به روش بن ماری).
حالا مواد میانی را فراهم کنید و در قالب بریزید و ١٠ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ١٥٠ درجه سانتیگراد بپزید.
سپس دمای فر را به ١٣٠ درجه سانتیگراد كاهش دهید و اینبار به مدت ٥٠ دقیقه چیزکیک را بپزید.
همینکه چیزکیک کاملا خنک شد، کرم رویه را رویش بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه مایه میانی
پنیر ماسکارپونه، شكر، پودر كاكائو و خامه صبحانه را با هم مخلوط كنید و اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه تخممرغها، وانیل، دوغ، سركه و رنگ قرمز را به آن بیفزائید.
روش تهیه کرم رویه
پنیر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود.
آنگاه پودر شكر را کم کم بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.