آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب رمکین را چرب نمائید. آنگاه آرد برنج را در کاسه مناسبی بریزید و با آب پرتقال مخلوط کنید.
سپس شکر و توت فرنگیها را بیفزائید و همه مواد را با هم مخلوط سازید. حالا این مخلوط را بین رمکینها تقسیم کنید.
اکنون مایه کیک را فراهم کنید و آن را روی میوه در قالبها (رمکین) بریزید. آنگاه روی مایه کیک قدری شکر بپاشید و کابلر را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید.
روش تهیه کیک:
آرد، شکر و بیکینگ سودا را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. شیر، کره، ماست و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول سیمی هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.
یادآوری 1: برای افزودن مایه کیک به میوه، میتوانید از قاشق بستنی استفاده کنید و روی هر کدام یک اسکوپ از مایه کیک بگذارید.
یادآوری 2: میتوانید این دسر را گرم یا سرد و همراه با بستنی وانیلی میل کنید.
یادآوری 3: چنانچه قالب رمکین در دسترس نبود میتوانید از ظرف پیرکس استفاده کنید.