Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:04

کابلر توت فرنگی

کابلر  توت فرنگی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

آب پرتقال 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

شکر  180 گرم

توت فرنگی خرد کرده 3 پیمانه

آرد الک کرده 80 گرم

شکر 50 گرم

بیکینگ‌سودا یک‌چهارم قاشق چایخوری

شیر 80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

کرة آبکرده2 قاشق سوپخوری

ماست60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

اسانس وانیل1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا 

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب رمکین را چرب نمائید. آن‌گاه آرد برنج را در کاسه مناسبی بریزید و با آب پرتقال مخلوط کنید.

سپس شکر و توت فرنگی‌ها را بیفزائید و همه مواد را با هم مخلوط سازید. حالا این مخلوط را بین رمکین‌ها تقسیم کنید.

اکنون مایه کیک را فراهم کنید و آن را روی میوه در قالب‌ها (رمکین) بریزید. آن‌گاه روی مایه کیک قدری شکر بپاشید و کابلر را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید.

روش تهیه کیک:

آرد، شکر و بیکینگ سودا را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. شیر، کره، ماست و وانیل را به آن بیفزائید و با مفتول سیمی هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

یادآوری 1: برای افزودن مایه کیک به میوه، می‌توانید از قاشق بستنی استفاده کنید و روی هر کدام یک اسکوپ از مایه کیک بگذارید.

یادآوری 2: می‌توانید این دسر را گرم یا سرد و همراه با بستنی وانیلی میل کنید.

یادآوری 3: چنانچه قالب رمکین در دسترس نبود می‌توانید از ظرف پیرکس استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیانواع دسر تابستانیانواع دسر با میوه های خوشمزه تابستانیکابلر توت فرنگیطرز تهیه کابلر توت فرنگیمواد لازم برای تهیه کابلر توت فرنگیعارفه ابن ارضا تعداد بازديد: 1451 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است