آشپزباشی
پودر ژله را در 1 پیمانه (250 میلیلیتر) آب جوش حل كنید و 1 لیوان آب سرد به آن بیفزائید. این محلول را، به طور مساوی بین لیوانها تقسیم كنید و در یخچال بگذارید تا ژله، كاملاً ببندد. آنگاه پنیر خامهای و پودر قند را با هم مخلوط سازید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل كنید. سپس آن را به مخلوط پنیر بیفزائید و مایه بهدست آمده را روی ژله بستهشده بریزید.
بعد قدری خامه فرمگرفته و كمی بیسكویت رویش بریزید و به همین ترتیب، لایهها را تكرار كنید تا لیوان پر شود. اكنون لیوانها را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر كاملاً ببندد. اینك دسر را با خامه فرمگرفته و شكلات، تزئین كنید. بهتر است لایههای مختلف دسر، رنگهای گوناگون داشته باشد.