آشپزباشی - آرزو گنجی
شاتوت، شکر، نشاسته ذرت و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
حالا آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
آن گاه در لیوانهای مناسب پذیرائی یک قاشق سوپخوری پودر بیسکویت بریزید و رویش را با مایه فراهم کرده شاتوت بپوشانید.
سپس دوباره قدری بیسکویت بریزید و بعد لیوان را با مایة شاتوت پر کنید.
اکنون دسر را در یخچال بگذارید تا ببندد و آماده مصرف شود.
اینک میتوانید در صورت دلخواه روی دسر را با اندکی خامة فرم گرفته بیارائید.