Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:01

دسر شاتوت

دسر شاتوت

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

 شاتوت 400 گرم

شکر 100 گرم

نشاسته ذرت 45 گرم

آب 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

بیسکویت آسیاب کرده 200 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شاتوت، شکر، نشاسته ذرت و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

آن گاه در لیوان‌های مناسب پذیرائی یک قاشق سوپخوری پودر بیسکویت بریزید و رویش را با مایه فراهم کرده شاتوت بپوشانید.

سپس دوباره قدری بیسکویت بریزید و بعد لیوان را با مایة شاتوت پر کنید.

اکنون دسر را در یخچال بگذارید تا ببندد و آماده مصرف شود.

اینک می‌توانید در صورت دلخواه روی دسر را با اندکی خامة فرم گرفته بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر شاتوتآرزو گنجیآموزش انواع دسرانواع دسر با شاتوتطرز تهیه دسر شاتوتمواد لازم برای تهیه دسر شاتوت تعداد بازديد: 1502 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است