روشتهیه
سر پرتقال را به قطر 4 سانتیمتر میبریم. تا یک حلقه کامل از سر آن برداشته شود.سپس داخل پرتقال را با دقت خالی میکنیم تا پوست آن پاره و زخمی نشود.پودر ژله را طبق دستور با آب مخلوط میکنیم پس از خنک شدن، پوسته هر پرتقال را داخل یک لیوان قرارداده تا ایستایی لازم را داشته باشد. حالا مایع ژله را داخل پرتقال ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا کاملاً ببندد. پس از اینکه ژله بسته شد، پرتقالها را از لیوان خارج کرده و مثل هندوانه برشهای حلالی میزنیم و روی آن تخمخرفه میپاشیم.
نکته: بهتر است برای زودتر بستن ژله از مقدار آب تعیین شده روی پاکت یکدوم پیمانه کم کرد.