Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:23

دسر گرم هندی

دسر گرم هندی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

کره آبکرده  70 گرم

رشته شعریه (خرد کرده) 100 گرم

خلال پسته  2 قاشق سوپخوری

خلال بادام  2 قاشق سوپخوری

شکر 85 گرم

عسل 3 قاشق سوپخوری

شیر 1 لیتر (4 پیمانه)

زعفران دمکرده  1 قاشق چایخوری

پودر هل 1 قاشق چایخوری

خلال پسته و بادام برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره و رشته را در ظرف مناسبی بریزید و  روی حرارت ملایم، 3دقیقه تفت دهید.

آنگاه خلال پسته، خلال بادام، شکر، عسل، شیر، زعفران و پودر هل را بیفزائید و پیوسته هم  بزنید تا رشته بپزد و دسر قدری غلیظ شود (حدود 10 دقیقه).

سپس دسر فراهم کرده را در ظرف‌های مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با خلال پسته و بادام بیارائید.

برچسب ها: دسر هندیآشپزباشیدسر گرمآرزو گنجیدسر خوشمزهدسر جدیددسر گرم هندی تعداد بازديد: 1386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است