آشپزباشی - مریم امیری
قالب مربع را به اندازه 25 سانتیمتر با فویل بپوشانید و روی آن را چرب کنید. آنگاه شکلات را همراه با کره در کاسه مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید.
سپس زرده تخممرغها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا زردههای همزده را همراه با قهوه، به شکلات بیفزائید و مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری حل کنید. اکنون مخلوط ژلاتین را نیز به مایه فراهم کرده بیفزائید و بعد خامه را افزوده و مخلوط کنید.
اینک کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید. حالا کرم را از قالب جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و با شکلات سفید و میوه بیارائید.