تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
2-3 سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید. آنگاه كیك را خرد كنید و در كاسهای بریزید. گردو و بادام را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مارمالاد، خامه، كره و شكلات را اضافه كنید و هم بزنید تا مایه نرم و یكدستی حاصل شود.
حالا رویش را بپوشانید و یك ساعت در یخچال نگه دارید تا مایه ببندد و اندكی سفت شود. اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از این مایه بردارید و به شكل توپ در آورید و در پرك بادام خرد كرده بغلتانید.
اینك ترافلها را در سینی بچینید و یك ساعت در یخچال نگه دارید. حالا ترافلها را در شیشه در داری قرار دهید و در سبد پیكنیك بگذارید.
یادآوری1: میتوانید ترافلها را همراه با برشهای سیب، به سیخ چوبی بكشید و همراه خود به پیكنیك ببرید. در این صورت برای جلوگیری از سیاه شدن سیبها، رویشان آبلیمو بمالید.
یادآوری2: برای تهیه كیك كرهای، 180 گرم كره را همراه با 180 گرم شكر و اندكی وانیلین، با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه 3 عدد تخممرغ را یكی یكی به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس 250 گرم آرد را با یك و یك دوم قاشق چایخوری بیكینگپودر مخلوط و الك كنید و آن را همراه با 60 میلیلیتر (یك چهارم پیمانه) شیر، به مایه تخممرغی بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا مایه به دست آمده را در قالب چربكرده و دارای كاغذ روغنی به قطر 20 سانتیمتر، بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید.